30.8.2012

Korut vie, minä vikisen!

Laitoin viime lauantaina silloin otettuja korukuvia myyntiin Facebookiin. Sunnuntaina kun avasin koneen oli monissa kommentteja ja useita kiinnostuneita. Viimeiset 4 päivää onkin mennyt vastaillessa kommentteihin ja viesteihin, ketjujen pituuksia muuttaessa ja koruja pakatessa. Eilen sitten kiikutin 16 pakettia postiin ja lisää on lähdössä kun maksut ilmestyvät tilille. Muutama jo tänään näkyikin.

Noiden lähetysten joukossa oli myös Yhdysvaltoihin paketti. Eräs kissoja pelastava ja hoitava nainen järjestää Halloween-huutokaupan, johon hän pyysi minulta koruja. Olen lähettänyt niitä hänelle ennenkin, on ihanaa auttaa edes pienesti ihmistä, joka tekee paljon hyvää kissojen hyväksi. Pidän kovasti hänen kuviensa ja videoidensa katselemisesta. Tälläkin hetkellä hänellä on hoivattavana aivan pieniä kissanpentuja, joita on pitänyt pulloruokkia muutaman tunnin välein. Kuvia ei voi katsoa huokailematta! Katsokaa nyt vaikka tätä: Kissanpentuja




Minua on pitänyt kiireisenä myös loput tilaukseni. Tilasin viime viikolla korutarvikkeita monesta suunnasta muun muassa Halloween-korujani varten. Maanantaina ja tiistaina saapuivat kovasti odottamani Biconen paketti sekä Briteistä asti tilaamani korpit, noidat ja kurpitsat. Pääsin tekemään loppuun aiemmin aloittamani korvakorut ja rannekorut, joissa käytin muun muassa oransseja ja liloja helmiä. On inspiroivaa tehdä tuollaisia teemakoruja! Odotan jo joulunalusaikaa ja sitä, että ehdin tarttua tilaamiini lumihiutaleisiin ja muihin riipuksiin.

Eilen postista tullessani loikin innoissani taas Clas Ohlssonille. Minusta on tulossa melkoinen kanta-asiakas. Siippakin kysyi eilen saako sinne jotain kanta-asiakaskorttia kun minä siellä koko ajan käyn. Heh! Syy vierailuuni oli tällä kertaa pöytälamppu. Työpöytänihän on olohuoneessa. Siellä on kaksi kattovaloa, mutta näin iltojen pimentyessä ne eivät riitä. Lenksujen sulkeminen ja muu korutyöskentely vaatii kunnon valaistuksen, joten päätin lakata siristelemästä ja ostaa pöytälampun. On muuten hieno ja käteväkin, koska sitä voi säätää kolmesta kohtaa. Käyttöön sitä en ole vielä saanut, koska pöhkö myyjäsetä myi minulle aivan vääränkokoisen lampun, mutta ainakin runko on valmiina.

Lampun lisäksi ostin kirjekuoria ja pakkausteippiä postituksiin sekä toisen, pienemmän säilytyslokerikon. Jep, sorruin! En saanut mielestäni ajatusta helmien järjestämisestä, joten pakko se oli saada. Tämä on huomattavasti matalampi kuin rakas 60-lokerikkoinen tilaihmeeni, mutta juuri sopiva helmilleni. Kyllä nyt kelpaa!

Päätin muuten pistää pystyyn ensimmäisen blogiarvontani. Siitä lisää erillisessä postauksessa hetken päästä.




Ei kommentteja: