24.7.2012

Pridea ja muuta mukavaa

Ajattelin vaihteeksi kirjoittaa suomeksi kun on tuo englanti vallannut tilaa viime kirjoituksissani.

Olin lauantaina Oulussa järjestetyssä North Pride tapahtumassa koruineni. Olin jo viime talvena yhteydessä vanhaan kaveriin Setassa ja tiedustelin mahdollisuutta mennä myymään korujani tapahtumaan. Sovimme sitten, että jos myyn samalla Setan t-paitoja, voin myydä korujani siinä sivussa. Hyvä diili, sanoisin. Pakkasimme siippani kanssa korut ja telineet isoon kassiin ja suuntasimme aamupäivästä Kuusisaareen, johon Pride-kulkue oli saapumassa puistojuhlaa varten. Olosuhteet eivät olleet otollisimmasta päästä kun tihkusade muuttui pian kaatosateeksi. Hirvitti marssivien puolesta. Meillä ei kuitenkaan ollut hätää, koska olimme saaneet Kuusisaaren paviljongilta käyttöömme ison valkoisen katoksen. Sen alla pysyimme suht kuivana.




















Tykkään myydä korujani internetin kautta ja postitus sujuu nykyään rutiinilla, mutta asiakkaiden näkeminen ja heidän kanssaan juttelu ihan livenä on kyllä mukavaa. On kiva nähdä mitkä korut kiinnittävät kenenkin huomion ja vastata koruja ihastelevien kysymyksiin. Kauppakin kävi sateesta huolimatta hyvin. Olin todella tyytyväinen!

Alkuviikko on sitten mennyt koruja värkkäillessä. Sain taas uusia osia Käsityötarvikekirppiksen kautta ja niitähän piti sitten heti päästä kokeilemaan. Olen myös ottanut tilauksia vastaan ja tehnyt muutamia ohjenootteja tuonne Facebook-sivun puolelle.



Ei kommentteja: